Acte de Presentació comunitària del Pacte Social contra l’estigma i la discriminació de les persones amb VIH

Titular notícies
Dijous 2 Març 2023


 

Des del Comitè 1r de Desembre, en motiu del Zero Discrimination Day, l'1 de març de 2023, vam organitzar al Centre LGTBI de Barcelona un acte públic de presentació comunitària del "Pacte Social contra l'estigma i la discriminació de les persones amb VIH" obert a usuàries de les entitats comunitàries i a públic en general per a que es conegui la tasca feta en aquest àmbit al llarg dels darrers anys i donar a conèixer els drets i les mesures que ha de suposar la implementació definitiva d’aquest Pacte Social.

 

VÍDEO DE L'ACTE

 

 


El Pacte social vol ser l’instrument per fer front a la discriminació i l’estigma de les persones amb VIH, garantint-ne els drets i la igualtat d’oportunitats atès que encara es produeixen situacions de discriminació en l’àmbit sanitari, el mercat laboral i la contractació de serveis financers, entre d’altres.


L’objectiu del Pacte és canviar la percepció del VIH dins la societat catalana, lluitar contra la serofòbia i garantir l’accés igualitari als serveis, prestacions i l’ocupació.

 

Pots llegir el document complert del Pacte Social AQUÍ

 

Més info a: https://salutpublica.gencat.cat/ca/ambits/vigilancia_salut_publica/vih-sida-its-hv/VIH-Sida/pacte-social/

 

 


 

 

 


Últimes Notícies