Edició 2021

Titular notícies
Diumenge 21 Novembre 2021


Dia Mundial de la Sida 2021

 

El Cartell


 


 
 


Amb el lema "VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!" aquest any volem recordar que és necessari reduir les desigualtats i acabar amb l'estigma i la discriminació cap a les persones amb el VIH i aquelles en una situació de major vulnerabilitat. 

 


L’estigma i la discriminació no tan sols tenen un impacte sobre la seva salut física i el seu benestar i qualitat de la vida sinó també sobre la salut de tota la població, ja que és ben sabut que són el principal obstacle en la prevenció de noves infeccions i en a l'accés als serveis de diagnòstic i tractament del VIH. Per tant, cal una resposta basada en la garantia de drets humans i en l’eliminació de totes les desigualtats. 

 


La participació comunitària i les cures al centre per superar les desigualtats i garantir la qualitat de vida de les persones amb VIH. Treballant amb perspectiva d'equitat, incorporant en els processos participatius als col·lectius més vulnerables. Incorporant l’acompanyament i les cures per a fer front a l’estigma i l’impacte emocional i social que van associats al VIH. Reivindicant la qualitat de vida i superant les desigualtats en comunitat.

 


VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!


 


 

 

Manifest Unitari del Dia Mundial de la Sida 2021
 

Pots llegir el Manifest Unitari del Dia Mundial de la Sida 2021 del Comitè 1r de Desembre aquí

 


 

Enquesta VIH i discriminació

 

Resultats de l'Enquesta VIH i Discriminació aquí
 

 


 

 

Programa d'Activitats

 

 

Activitats de les Entitats membre del Comitè


 

Pantalles Mòbil

 


Marxandatge Solidari

 

 

Últimes Notícies