El Comitè se suma al #ZeroDiscrimination Day 2017, el proper dia 1 de març

Titular notícies
Dilluns 27 Febrer 2017


Com cada any, el proper dia 1 de març del 2017 se celebra el Dia de la Discriminació Zero(#ZeroDiscrimination Day), jornada de lluita contra la discriminació de les persones que conviuen amb el VIH/Sida.

 

En motiu d’aquest, des del Comitè 1r de Desembre ens sumem a la campanya comunicativa que s’organitza des d’ONUSIDA (UNAIDS), que aquest any, sota el lema Make Some Noise for #ZeroDiscrimination (Fem soroll per la #ZeroDiscriminació), pretén visibilitzar la necessitat d’adoptar mecanismes efectius de lluita contra la discriminació, l’accés als tractaments per a tothom, el dret a l’educació sexual i afectiva, i el respecte a la diversitat, entre d’altres.

 

Podeu trobar tot el material de la campanya a la pàgina http://www.unaids.org/en/resources/campaigns/2017_zerodiscriminationday/materials

 

Entre d’altres,

  • Bafarades per escriure les reivindicacions i fer-se fotos per penjar-les a l’esdeveniment del facebook i a les xarxes socials en general.
  • Postals 
  • Cartells

 

Us convidem a participar de la campanya, utilitzant els materials i citant-nos a les vostres xarxes socials, amb el hashtag #ZeroDiscrimination o #ZeroDiscriminacio .

 

Pots trobar-nos al

 

Podeu consultar totes les fotografies del #ZeroDiscrimination Day 2017 al següent enllaç https://www.flickr.com/photos/comite1desembre/albums/72157680947950415


Més sobre...: Notícies
c1d
Últimes Notícies