Marta Melgosa, nova Presidenta del Comitè

Titular notícies
Dilluns 11 Juliol 2022


Marta Melgosa, nova Presidenta del Comitè 1r de Desembre

 

Des del Comitè 1r de Desembre us presentem i donem la benvinguda a la nostra nova Presidenta, Marta Melgosa, Coordinadora de la Fundació Antisidalleida, que pren el relleu a la Mercè Meroño al capdavant de la nostra Plataforma d'Entitats.

Marta Melgosa és Llicenciada en Psicologia i Màster en Drogodependències i està vinculada a l'àmbit del VIH des del 2006.

Aquest relleu s'emmarca en el procés de renovació de la Junta del Comitè 1r de Desembre  que vam dur a terme en la nostra darrera Assemblea General d'Entitats.

Des del Comitè 1r de Desembre i fruït de la reflexió col·lectiva de les nostres Entitats volem apostar per un model de Presidència més col·legiat entre la resta de persones que conformen la nova Junta del C1D, compartint la representació i les responsabilitats que comporta el càrrec.

Així, la tasca coral que desenvoluparà la nova Junta del @Comite1Desembre  serà més important que mai. La nostra Presidenta, Marta Melgosa, estarà acompanyada per Anna Lara, Lluís Romero, Silvina Magnani, Mario Robles, Jordi Baroja i Alberto Capitán a més de l'equip tècnic del C1D.

Amb la Presidència de Marta Melgosa de la Fundació Antisidalleida i amb la presència a la Junta d'AcasGirona, Assexora'Tgn i Actuavallès volem posar en valor també la tasca que desenvolupen les Entitats del @Comite1desembre arreu del territori.

 

Finalment, volem fer públic el nostre enorme agraïment a la Presidenta sortint, Mercè Meroño de la Fundació Àmbit Prevenció, per la seva grandíssima tasca i implicació al capdavant del 
Comitè 1r de Desembre al llarg dels darrers anys. 

Seguim treballant plegades per garantir els drets de les persones amb VIH!

 

 


Últimes Notícies